Nyhetsbrev: Skriv inn din e-post og meld deg på

Søk

Inov8 FLITE 260 Treningssko grey/black

Calou Tilda Soft Red

CnRg5elyY9

Calou Tilda Soft Red

Calou Tilda Soft Red

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Spenne

Merke:

Calou

Tittel:

Dame

Bruksområde:

Tresko

Type:

Pumps & Høyhælte

Farg:

Beige Rød

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Lærsåle Gummisåle Syntet

Hælhøyde:

8 cm

Artikelnummer:

55108-01 Calou Tilda Soft Red Calou Tilda Soft Red

Buffalo 21323CH880

I en årrekke har Norfund vært i vinden som skiftende regjeringers flaggskip i satsingen på næringsliv i bistandspolitikken. Fondets direktør, Kjell Roland, er en engasjert pådriver, men er det greit at han går hardt ut mot sivilsamfunnet og omtaler internasjonale standarder på menneskerettigheter og miljø som hindringer for utvikling? Etter en bekymringmelding fra norske organisasjoner svarte utviklingsminister Nikolai Astrup (H) sist uke at tydelige krav og retningslinjer for næringslivet er viktig, samtidig som han heiet på selskaper som tørr å investere. Da er kanskje alle vel forlikte?

RORG-samarbeidet / Global

Siste nyheter og meninger fra Globals partnere

Norge vil stoppe avtale mellom Global Fund og Heineken

FORUT

Norske myndigheter kan ikke støtte opp om partnerskap av typen som Global Fund har inngått med ølselskapet Heineken, sier Norads direktør Jon Lomøy til Vårt Land. – Takk for en rask, tydelig og politisk viktig avklaring, kvitterer FORUTs generalsekretær Morten Lønstad.

Styrket matsikkerhet – tøft for sivilsamfunnet

Norad

Norads evalueringsavdeling offentliggjør i dag en ny, evalueringsbasert syntesestudie om den internasjonale bistandsinnsatsen i Etiopia.

Bergen skal bli foregangskommune innen rettferdig handel

IEH

Bergen gir Oslo kamp om hvem som er landets «anskaffelseshovedstad».

Russland sett med nordiske øyne

NUPI

De nordiske landene ligner utvilsomt på hverandre i mange henseender. Men hvor mye felles har de når det kommer til forholdet til Russland?

Hundretusener i fare for å bli returnert

Flyktninghjelpen

For hver syrer som har returnert hjem det siste året har tre nye blitt fordrevet på grunn av den pågående konflikten i Syria.

Reparerer vannforsyning

Norges Røde Kors

Krigen i Syria har ødelagt vannforsyningen til millioner av mennesker. Nå skal Røde Kors reparere vannforsyningen i byen Deir Ezzor.

Ecco Touch Ballerina 20 Patent Black

FN-sambandet

– Tjen penger på å gjøre vår verden bærekraftig! Dette var oppfordringen fra statsminister Erna Solberg til forsamlingen under lanseringen av Global Opportunity Report.

Gode resultater, men stor fare for bistandsavhengighet

Norad

Evalueringsrapport har sett på norske organisasjoners betydning for sivilt samfunn i utviklingsland.

Geox J Shuttle Navy/royal

NUPI

Send inn bidraget ditt og konkurrer om å få ein fagfellevurdert artikkel på trykk i Nordisk Østforum.

Glamorous Slippers black

FN-sambandet

Panelet består av ungdommer mellom 15 og 19 år, som blogger om internasjonale saker de brenner for.

Astrup må avklare om Norfund

FIVAS

Flere organisasjoner, deriblant Fivas, har gått til det uvanlige skritt å sende et åpent brev om en annen aktør i utviklingsbransjen til regjeringen.

Leder nytt globalt havpanel

ForUM

Et nytt internasjonalt høynivåpanel for bærekraftig havøkonomi ble lansert i Davos sist uke. Erna Solberg vil lede panelet.

Utviklingsdebatt

Xti 46869 Black

Vårt Land (verdidebatt) | 07.02.2018

Kronikk av Marius Holm (ZERO):  Den nye regjeringens klimapolitikk er langt fra ferdigsnekret, men utgangspunktet lover godt. Om de tre partiene lykkes i å fylle formuleringene med konkret innhold, kan resultatet av det borgerlige prosjektet bli tidenes mest ambisiøse klimapolitikk.

Shoe The Bear Yvette Black

Dagbladet (meninger) | 07.02.2018

Kommentar av Geir Ramnefjell:  Det er bare å velge og vrake i dystre framtidsscenarier. Økologisk kollaps er naturligvis tett knyttet til økonomisk kollaps, og dermed sivilisatorisk kollaps. Det er en grunn til at World Economic Forum regner klimaendringer som den aller største trusselen verden står overfor. Men av og til kommer det forskningsrapporter med oppløftende informasjon. Fordi de bryter med det vanlige inntrykket - at alt går til helvete - blir de av mange tatt til inntekt for at faren er over, og at «klimahysteriet» kan avblåses.

Politikkens fallitt (globalisering)

Dagens Næringsliv+ (meninger) | 06.02.2018

Kommentar av Ole Jacob Sending (NUPI):  Statsminister Erna Solberg har nylig møtt andre statsledere og den globale økonomiske eliten i Davos. Solberg har skapt internasjonale overskrifter med sitt forslag om at vi trenger en Metoo-kampanje mot korrupsjon. Dette forslaget, og arenaen der det ble lansert, indikerer at internasjonalt samarbeid er i markant endring: Løsningen på globale problemer anses ikke primært å ligge i forpliktende, mellomstatlig samarbeid via internasjonale organisasjoner. Den ligger i mobiliseringen av markedet og det sivile samfunn mot noen generelle mål.

Shepherd Tuva Asphalt

Vårt Land (verdidebatt) | 06.02.2018

Kronikk av Anne Marie Helland og Arne Ness Holm (Kirkens Nødhjelp):  Vårt Land skriver 31. januar at Norad ønsker at mer av norske bistandspenger går rett til partnere i Sør. Dette er viktig, men det går veldig tregt. Hvorfor? Stikkord er de store aktørenes syn på lokale organisasjoner, det handler om tillitt og faglighet. Men, vi må også få på plass et regelverk som gjør det mulig å formidle pengene direkte. Og vi trenger å gi fra oss makt.

Stoltenberg må svare for alliansen med ekstremister i Midtøsten

Dagbladet (meninger) | 06.02.2018

Kommentar av Bjørnar Moxnes (Rødt):  Både som NATO-sjef og statsminister har Stoltenbergs intervensjonisme styrket islamistiske terrorgrupper i Libya og Syria. Støtter han NATO-landet Tyrkias jihad mot kurderne i Syria også?

Klimasøksmålet mot staten bør havne på høyesteretts bord

Dagbladet (meninger) | 06.02.2018

Lederkommentar:  Tingretten la vekt på demokratiargumentet: At respekt for folkevalgte organer, som i spørsmålet om oljeleting har tatt beslutningen etter behandling i en rekke demokratiske instanser, tilsier at terskelen bør være høy. Men respekt for demokratiet innebærer også respekt for prøvingsretten, som tilsier at den bør være lav. Loven funksjon er også å beskytte individets rettigheter, i dette tilfelle en menneskerettighet, mot flertallets ukloke avgjørelser.